Skip to main content

Wat clienten over mij zeggen

Sanne

De gesprekken met Margriet waren erg prettig. Margriet kijkt waar je behoefte ligt en past daar de opdrachten/gesprekken op aan. Ze prikkelt je met vragen waardoor je tot eigen inzichten komt en daar ook iets mee durft te doen. Kortom, ik ben blij dat ik dit traject bij Margriet heb gevolgd!

Postdoc

Ik vond Margriet een hele prettige en liefdevolle coach. Ze is empathisch, geduldig en weet de juiste vragen te stellen. Ze wist me op mijn gemak te stellen en een veilige omgeving te creëren waarin ik alles kon zeggen.

Liesbeth

De spiegel en het klankbord waar ik naar op zoek was, vond ik zeker in de persoon van Margriet. De gedachte-cirkels in mijn hoofd doorbrak ze met gerichte vragen en dat gaf lucht. Margriet was in staat de zaken die ik eigenlijk al over mezelf wist scherper en duidelijker in beeld te brengen, waardoor mijn zelfvertrouwen groeide. Dat hielp ook bij het schrijven van sollicitatiebrieven en het voeren van netwerkgesprekken, waardoor ik sterker voor de dag kwam en mijn ‘koers’ weer helder voor ogen heb.

Ilona

Ik beveel Margriet zeker aan als loopbaancoach. Margriet is een prettig persoon, die goed kan luisteren en die door opdrachten en het stellen van de juiste vragen iemand uitdaagt om na te denken over wat bij je past qua opleiding/loopbaan zodat dit steeds helderder wordt.

Karin

Margriet, een fijn en integer persoon. Ik zou haar voor iedereen aan willen raden, die denkt: ach wat kan een loopbaancoach nu toevoegen voor mij. Zo ben ik bij haar binnen gekomen, op een omslagpunt in mijn carrière. Ze heeft me op een fijne manier in beweging gekregen, waardoor ik nu goede antwoorden heb gekregen op mijn hulpvraag en genoeg om lekker mee aan de slag te kunnen gaan. Conclusie: neem die stap, het is enorm de moeite waard!

Teunie

Het was een mooie reis, met een lach en een traan. De gesprekken, je luisterend oor en de oefeningen hebben veel enthousiasme bij mij los gemaakt. Daar wil ik je heel erg voor bedanken. Ik wens iedereen een “Margriet” toe om een volgende stap/keuze in hun loopbaan te maken.